måndag 6 oktober 2008

över 1000 besökare!

Som ni alla kan se på besökarmätaren så har vi fått över 1000 besökare och detta är ett stort steg för oss!

Det visar att man kan komma långt här i världen med utan en massa pengar och att allt går med tillräcklig vilja! Och nu ska jag försöka samanfatta våran tid här på bloggen...

Först så var vi inte så serriösa med det hela, det skulle mest bli en sak att fylla ut tiden med efter skolan, men allt eftersom att vi fick fler och fler besökare så ökade våran beslutsamhet att få bloggen att gå bra och vara högintressant läsning. Det måste jag säga att vi lyckades med!

Efter några veckor hände det som inte fick hända, bloggen dog i några veckor i och med internetdöd från linus sida, detta var självklart mycket sorgsamt för oss men nu när vi är tillbaka så känner vi oss mycket starkare. Man kan komma igenom även de mest krävande tider med god vänskap och kärlek!

Nu börjar en ny era av naturbojsen, nu är vi stora, över 1000 besökare har varit ett av våra mål ända sen starten och nu måste vi visa att vi kan gå ännu längre! Naturbojsen siktar mot högt mot rymden och vi vet att vi kommer klara av att nå alla mål vi har, det ända som krävs är tilltro, kärlek och vänskap!

Many kisses 4 u//"Gotharn"

Inga kommentarer: